dimarts, d’octubre 03, 2006

Benvinguts a Lletres compartides!

Hola a tots,
Avui estrenem aquest blog, obert a tothom qui vulgui opinar sobre llibres, fer comentaris, recomanacions, etc, amb l'única finalitat de parlar sobre literatura i compartir lectures.
Sovint llegim llibres i no trobem amb qui compartir el plaer de la lectura, per això us proposem que feu les vostres aportacions en aquest espai, sense oblidar que tots els autors i totes les obres mereixen un respecte i, per tant, no s'acceptaran improperis ni paraules fora de to sobre els llibres proposats.
Us hi esperem a tots!
Núria Vila

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Núria Vila Mas ha dit...

Hola Laura,
Doncs sí, la novel.la és un petit retrat de la vida als suburbis de París i que et fa entendre els aldarulls que hi van haver a la capital francesa ara fa un any.
Ja et deixaré el llibre; segurament te'l llegiràs amb una tarda. I ja em diràs quina és l'escena que més t'ha colpit, ja que n'hi ha una, en concret, que t'encongeix el cor.
Quan l'hagis llegit, espero els teus comentaris en aquest blog!
Núria

Anònim ha dit...

Hola Nuria,
Nomes agrairte que vulguis compartir amb nosaltres la teva aficcio per la lectura i per els bons llibres.
Dels dos llibres que proposats, crec que escollire Lunar Park... perque aquest autor ha demostrat ser un perfecte pintor de la 'meravellosa societat americana'i la seva visió tan peculiar.
Petició: M'agrairia coneixer el titul del llibre del proper comentari !!!